FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDIG MED MITT SEMIOTIKK ESSAY!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA!

Åh kära hjärtanes vad glad jag blev idag när jag vaknade.
Vi skulle sova 30 min till men jag var verkligen tvungen att gå på toaletten. Så jag gick upp och när jag skulle gå in i sovrummet för att sova så stannade jag för att titta vad slags väder det var. Det var ett så märklitgt ljus, jag tänkte att det skulle bli en helt jävlig regnig dag.
Men nej.
Åh underbara nej.
Det var inte regn.
Det var SNÖ!
Underbart vita mjuka små flingor som seglade ner på backen.
Världen är aldrig så vacker som när det snöar!
Jag blev helt till mig och hoppade upp i sängen och drog stackars Per till fönstret och hoppade och skrattde som ett barn som ätit för mycket socker. Pekade, skrek och kramade.

TITTA!
        

Jag har nu mer julkänsla än någonsin!
Jag ÄLSKAR julen!









Och jag älskar dg Per!

Ibland är det bra att ha blogg.

Som nu tex. när jag nästan har tappat rösten..
Tror inte det har hjälpt att jag har gått utan jacka ute två dagar i rad plus att jag stog och gallskrek till Rihannas - take a bow går när jag tog uppvasken.
Jaja.
Idag skulle jag upp tidigare än vad jag gick upp, var knasigt trött för klockan var en liten busis, haha, jaa en liten busis var han. Ni förstår att när den ringde kl 06.30 så ställde jag om den till 07.00 och la mig ner för att sova. Och då ringder den igen, då tyckte den visst att den var l 07.00.. Vilket den faktiskt var. Men jag tror att den skojade med mig och bara hoppade fram i tiden lite. BUSIS!
...
Satt precis i telefon med en från Swedbank som sa att om jag inte vll ha mitt studiebidrag till deras mongokonton så måste jag åka till en av deras banker.. OKEJ. Jag får alltså pallramig till sverige IGEN. orka för fan..
Tycker inte ens om svenkar! .. Bara vissa såklart, de jag känner är ju okej!
Men det svenska jävla språket, och så tar de sån jävla plats, vet inte var de ska och bor i jävla kollektiv, rör sig i flockar, snåla är de också!!
Fyfan...
Tänk att jag var en sån.. ännu en av mina mindre stolta perioder, som den tiden då man hängde på torget och drack 3,5or i platåskor.
Fyfan...

Nä nu ska jag krabba mig till skolan, för att sedan kraba mig hem för att skriva min bildanalys som ska vara inne om en vecka..
..Yes...

Åh just det! Imorgon ska jag jobba på byporten och då sa min chef att jag skulle ta på mig lite fina kläder, inte för att jag inte har det, hon har ju sett mig i fina kläder, haha, det är lite mer "fancy" där än på Oslo City där vi har baggjeans och t-shirt.
Mottat!
Så det blir till att gräva i garderoben..

Det var det, nu måste jag verkligen gå!

Ha en fin dag!

jag är rätt tråkig nu förtiden..

.. och det är för att jag har så mycket att göra.

Så, läxa klar.
Dags att fortsätta med allt annat.

Ha en fin söndag!

Nu så!

Lite dålig kvalitet, men här är i alla fall postern!


Klar med första inleveringen!

Äntligen klar med inleveringen av posteruppgaven. Självklart så fuckade det sig på slutet eftersom min bakgrundfärg inte ville vara med ut från PCn utan den ville stanna i Word. I alla fall så blev den. om jag får säga det själv, rätt så bra! Hoppas jag får upp den här bara, ska göra ett försök:

Okej... nej det funkade inte.

Jaja, jag får se om jag fixar det på nått annat sätt. HAHA!

fan va svårt det ska vara

att bara ta tag i sig själv och göra det man ska. Varför sitter jag här nu liksom?! Nu är detta iof skola så jag får lite bättre samvete.
Men det jag borde göra är egentligen att antingen ta tag i läsningen hemma eller get my sorry ass tillbaka till skolan och göra klart plakatet.
Men istället sitter jag och lyssnar på musik, kollar på Mtv och är inne på olika pyssling och fixingssidor.

Kansigt nog har jag faktiskt börjat på julkänslor. Jag har haft det ett tag. Jag vill pynta, laga, mixa, smaka, PYSSLA! Jag sitter på panduro och bara drömme rom att få sitta i ett hörn och bara göra det jag vill! Jag vill göra blomdekorationer, sy kläder och massa sånt. Jag vill mixa låtar, sjunga, dansa - vad som helst!



Men INTE plugga. Just nu iaf..

En helt vanlig dag.

Idag hände det inget speciellt.
Ingenting.
Helt vanligt.
Ingenting speciellt som att jag tex. tog körkort.
.....
......
JO!

JAG KLARADE DET!!!!
SE UPP PÅ VÄGARNA!!!
JAG HAR FÅTT
KÖRKORT!!!!!!!!



HAHAHAHAHHAA!!!!!!
HALLELUJAHMOMENT!!!!!!
SING IT AC/DC!!



Snaaaark.

Nu har jag inte varit vidare aktiv på ett tag.
I alla fall inte här. Och det är för att det enda jag gör är att köra bil och läsa mediehistoria. Jag vaknar på morgonen, läser lite, åker till körskolan och kommer hem och läser lite till. En del till. Massa faktiskt.

Men idag skulle det bli andra bullar. Vi skulle till Lager 157 och shoppa lite välförtjänta kläder. Efter min körtimme kom mamma och älskling och hämtade mig (inte helt överraskande försent..).
Jag sätter mig bakom ratten och vi är igång. Ute på motorvägen kör jag om en lastbil och precis när jag har lagt mig i högerkörfält igen så dör bilen. Den bara slutar.
Va fan gör jag nu?!
Som tur var så var vi precis, ni som känner till göteborgsområdet, efter Mölnlyckeområdet så jag fick stannat bilen mellan påfarten och motorvägen. Bilen gick inte att starta och vi hittade inget fel på den, så vi fick ringa bärgaren.

Efter en stund kommer han. Han hissar upp bilen och vi kör iväg. Vi pratar om allt möjligt, han är från Torslanda så det var lätt att prata. Han pratade mest om att han har egna hästar på Orust och hur ridning var för honom. Sedan sa han att han faktiskt har en dotter som bor i Tyskland som rider...
-Ööööhhh.... Är du Donnas pappa?! säger jag häpent.
- Ehh, ja?

KNASIGT liten världen är ibland!
Don't worry Donna, we said nothing bad about you =)

Vi ska i alla fall göra ett nytt försök till att åka till Lager imorgon, men då kan inte mamma följa med så då blir det ingen övningsköring på mig. Imorgon är sista lektionen innan dommedagen... *gulp*

En goding från Sobban;
Sleep tight and don't let the bugs bite!

RSS 2.0